Latest news from Moldova

VEO își continuă expansiunea și deschide sediu în Ucraina

18 Jan, 2018

Cu o experiență de 11 ani în oferirea de servicii B2B și peste 800 de angajați, VEO Worldwide Services face încă un pas în dezvoltarea sa, deschizând pe 19 decembrie 2017, un nou sediu internațional, în Lviv- Ucraina.

O alegere deloc întâmplătoare, Lviv este unul dintre cele mai importante orașe din Ucraina, cu un potențial remarcabil al pieței muncii. 
Sediul din Lviv, al unsprezecelea VEO, a fost inaugurat în prezența colegilor care deja au integrat compania, implicați în proiecte de contabilitate, IT, control de gestiune și HR.

VEO îi încurajează pe oamenii săi să caute constant dezvoltarea în munca lor pentru a-și îmbunătăți competențele și să știe că ei sunt o parte importantă a succesului organizației. 

News Archive

DARE ACADEMY ȘI-A DESCHIS SEDIUL ÎN BUCUREȘTI

11 Sep, 2017

DARE Academy, școală de formare și partner strategic al VEO Worldwide Services și-a deschis sediul în capitala României, București.

DARE este o academie, creată special pentru a identifica și instrui cei mai buni specialiști în comerț internațional. Instrumentele inovative de training ne permit să realizăm o selecție competitivă a celor mai buni candidați.  

Ceremonia de deschidere a avut loc pe 5 aprilie.

Prin programul de Comerț Internațional, DARE Academy își dorește să identifice și să instruiască cei mai buni specialiști comerciali. Oferă programe intense și creative de dezvoltare personală astfel că orice profesionist care își dorește și are potențialul necesar poate deveni un campion în domeniul său.

DARE Academy organizează evenimente interactive și dinamice pentru a găsi candidații potriviți, cei care au spirit competitiv și dorința de a se dezvolta în aria comerțului internațional. Toți participanții au posibilitatea de a trece de pașii de recrutare din prima zi și de a primi un răspuns în 48 de ore. Fiecare participant selectat pornește într-o călătorie plină de provocări, aventuri și succes. Academia are rolul important de a instrui, sprijini și a-și îndruma fiecare campion spre excelență.

„Fiecare persoană are potențialul de a deveni un campion în domeniul său. Așa că aceasta este provocarea noastră pentru tine! Fii un campion! Depășește-ți limitele! Totul depinde de tine, DARE Academy va fi alături de tine până la capăt!” a declarat Anca Petrescu, Manager DARE. 

În același timp, prin programele transversale DARE Academy pregătește leaderi pregătiți să conducă organizația și să managerieze eficient schimbările necesare pentru a progresa. Cât despre specialiștii din aria Suport, sunt instruiți în contabilitate, iar pentru sectorul retail sunt instruiți specialiști pentru lanțul de magazine WoW. 

Conceptul unic al DARE Academy este concentrat pe potențialul candidaților. Acesta este motivul pentru care participanții trebuie să aibă 3 caracteristici decisive: să fie deschiși ideii de perfecționare continuă, să-și dorească să-și depășească limitele și să-și demonstreze potențialul. Dare Opening

 

One step closer to your awesome job