Latest news from Moldova

WOW A DESCHIS MAGAZIN ÎN ORADEA

08 Jun, 2018

Marți, 05 iunie, în incinta Centrului Comercial Prima Shops, pe Bd.Decebal Nr. 61A, a avut loc deschiderea celui de-al treilea magazin WoW, în Oradea.
Conceptul devenit tot mai cunoscut în regiunea de Vest a României, a atras de la primele ore ale dimineții, un număr mare de clienți interesați de oferta de produse și prețuri.

Magazinul cu o suprafață de vânzare de 869 m², amplasat la parterul clădirii, și-a deschis larg ușile pentru toți cei care doresc să profite de articolele la prețuri de discount, dintr-o gamă vastă de categorii: accesorii pentru casă și grădină, textile, alimente, jucării.

Vă reamintim că deschiderile pentru acest an nu se opresc aici: urmează Sibiu (cu dată confirmată pentru 03 iulie) și Lugoj.
Vă vom ține informați despre fiecare nou magazin WoW.

Vă invităm să urmăriți și pagina Facebook dedicată WoW: https://www.facebook.com/MagazinWOWRomania/ , unde vom posta produse aflate pe rafturi.

News Archive

DARE ACADEMY ȘI-A DESCHIS SEDIUL ÎN BUCUREȘTI

11 Sep, 2017

DARE Academy, școală de formare și partner strategic al VEO Worldwide Services și-a deschis sediul în capitala României, București.

DARE este o academie, creată special pentru a identifica și instrui cei mai buni specialiști în comerț internațional. Instrumentele inovative de training ne permit să realizăm o selecție competitivă a celor mai buni candidați.  

Ceremonia de deschidere a avut loc pe 5 aprilie.

Prin programul de Comerț Internațional, DARE Academy își dorește să identifice și să instruiască cei mai buni specialiști comerciali. Oferă programe intense și creative de dezvoltare personală astfel că orice profesionist care își dorește și are potențialul necesar poate deveni un campion în domeniul său.

DARE Academy organizează evenimente interactive și dinamice pentru a găsi candidații potriviți, cei care au spirit competitiv și dorința de a se dezvolta în aria comerțului internațional. Toți participanții au posibilitatea de a trece de pașii de recrutare din prima zi și de a primi un răspuns în 48 de ore. Fiecare participant selectat pornește într-o călătorie plină de provocări, aventuri și succes. Academia are rolul important de a instrui, sprijini și a-și îndruma fiecare campion spre excelență.

„Fiecare persoană are potențialul de a deveni un campion în domeniul său. Așa că aceasta este provocarea noastră pentru tine! Fii un campion! Depășește-ți limitele! Totul depinde de tine, DARE Academy va fi alături de tine până la capăt!” a declarat Anca Petrescu, Manager DARE. 

În același timp, prin programele transversale DARE Academy pregătește leaderi pregătiți să conducă organizația și să managerieze eficient schimbările necesare pentru a progresa. Cât despre specialiștii din aria Suport, sunt instruiți în contabilitate, iar pentru sectorul retail sunt instruiți specialiști pentru lanțul de magazine WoW. 

Conceptul unic al DARE Academy este concentrat pe potențialul candidaților. Acesta este motivul pentru care participanții trebuie să aibă 3 caracteristici decisive: să fie deschiși ideii de perfecționare continuă, să-și dorească să-și depășească limitele și să-și demonstreze potențialul. Dare Opening

 

One step closer to your awesome job