Veo Worldwide Services
Logo

PARTENER STRATEGIC VEO

TRAIN HARD. WORK HARD. PLAY HARD.

ÎN DARE FORMĂM CAMPIONI PENTRU

COMERCIAL Photo Gallery

Cele patru săptămâni de formare pentru postul de Specialist în Comerț Internațional este construit în baza spiritului olimpic. Combină elemente de recrutare, o selecție progresivă și provocarea propriilor limite. Un pas important în acest program este lucrul cu cazuri specifice dintr-o selecție progresivă, dezvoltare și provocarea propriilor limitări. O particularitate a acestui acest program este lucrul cu cazuri specifice din mediul de afaceri real.

RETAIL Photo Gallery

Echipa de traineri dedicată ariei comerciale formează specialiști pentru magazinele WoW: muncitori comerciali, asistenți logistici sau personal auxiliar. Cu toții avem convingerea că satisfacția și mulțumirea clienților noștri WoW sunt expresia implicării și profesionalismului membrilor echipei din magazinele noastre.

Suport Photo Gallery

Pentru departamentele de suport VEO, instruim specialiști contabili, specializați în contabilitate franceză. Trainingurile sunt intensive, incluzând exerciții tenhnice și practice pe situații specifice. Pentru a putea practica meseria sunt necesare diferite nivele de competență de aceea construim traininguri pe nevoile exprimate de clienții noștri.

Management Photo Gallery

Prin programele de traininguri transversale, dezvoltăm leaderi pregătiți să conducă compania și să managerieze eficient schimbările necesare pentru a crește. Cu ajutorul managerilor creem o cultură de implicare și dorință de succes, pentru a genera un impact semnificativ asupra performanței.

VIDEO-SPECIALIST ÎN COMERȚ INTERNAȚIONAL

Într-o piață globală aglomerată și dinamică, echipele noastre de achiziții și vânzări reușesc să comercializeze bunuri din toată lumea și să încheie tranzacții de milioane de euro.

One step closer to your awesome job