Veo Worldwide Services

Latest news from Moldova

WOW A DESCHIS MAGAZIN ÎN ORADEA

08 Jun, 2018

Marți, 05 iunie, în incinta Centrului Comercial Prima Shops, pe Bd.Decebal Nr. 61A, a avut loc deschiderea celui de-al treilea magazin WoW, în Oradea.
Conceptul devenit tot mai cunoscut în regiunea de Vest a României, a atras de la primele ore ale dimineții, un număr mare de clienți interesați de oferta de produse și prețuri.

Magazinul cu o suprafață de vânzare de 869 m², amplasat la parterul clădirii, și-a deschis larg ușile pentru toți cei care doresc să profite de articolele la prețuri de discount, dintr-o gamă vastă de categorii: accesorii pentru casă și grădină, textile, alimente, jucării.

Vă reamintim că deschiderile pentru acest an nu se opresc aici: urmează Sibiu (cu dată confirmată pentru 03 iulie) și Lugoj.
Vă vom ține informați despre fiecare nou magazin WoW.

Vă invităm să urmăriți și pagina Facebook dedicată WoW: https://www.facebook.com/MagazinWOWRomania/ , unde vom posta produse aflate pe rafturi.

News Archive

Great minds should stay together

07 Mar, 2019

VEO… pentru că cine se-asemănă, se adună!

5 este numărul norocos pentru VEO! Avem deja 5 piloni pe care ne bazăm și pe care îi regăsim în toți membrii echipelor VEO: cele 5 valori! Acum avem și 5 personaje care se identifică cu echipele VEO și cu cele mai importante trăsături pe care le avem în comun. Pentru că noi chiar credem că „Cine se-aseamănă se adună!”, faceți cunoștință cu Echipa Great Minds of VEO!

Știm că am adunat în echipele nostre doar oameni și caractere remarcabile. Cei care ni s-au alăturat cu bucurie în VEO au găsit aici un mediu GROZAV (GREAT) de lucru și propice dezvoltării personale.ASTRONAUTUL este cel caracterizat constant de „grozăvii”! Ceea ce îndrăznește el și ceea ce reușește să cucerească este mai mult decât ar putea spera un om obișnuit. În plus, el împărtășește mereu din cunoștințele lui cu restul lumii!

OMUL DE ȘTIINȚĂ este într-un proces de perfecționare continua, mereu curios și doritor să descopere mai multe! Munca lui este construită pe rezultate exacte, dar și pe gândire logică și găsirea de legături cu noi înțelesuri. În VEO apreciem GÂNDIREA (MINDS) și curiozitatea care generează noi legături. Scopul este potențarea rezultatelor positive pentru clienții noștri prin dezvoltarea abilităților membrilor echipei. Este formula de success pe care o aplicăm deja de peste 12 ani și funcționează cu rezultate fascinante!

Autodepășirea și competitivitatea merg mână în mână cu adaptabilitatea și flexibilitatea. Mixul acesta de atribute este specific EXPLORATORULUI, însă îl întâlnim des în echipele VEO. Căutând și explorând împreună (TOGETHER) reușim să avem descoperiri care ne entuziasmează și mai mult.

Îi apreciem pe cei care lucrează consecvent pentru a atinge performanța în și prin echipele lor. Suntem într-o căutare continua de oameni muncitori și perseverenți care să ni se alăture.

Sperăm că v-ați recunoscut în personajele de mai sus! Dacă nu, cu siguranță sunteți cele două profile unice și deosebite care completează echipa VEO de oameni remarcabili!

… pentru că „cine se-aseamănă, se adună!”.

One step closer to your awesome job