Veo Worldwide Services

Latest news from Moldova

VEO îşi deschide sediul în Sousse, Tunisia

12 Jan, 2018

VEO Worldwide Services anunţă deschiderea oficială a sediului din Sousse, Tunisia!

VEO furnizează o varietate extinsă de servicii, în domenii precum: financiar, IT, resurse umane, comerţ, calitate, logistică şi transport. În fiecare zi, mai mult de 10 echipe contactează companiile mari şi mijlocii din întreaga lume în vederea interacţiunilor şi a negocierilor, reuşind astfel să ruleze milioane de dolari prin achiziţionarea mărfurilor ce reprezintă extrastocuri şi, totodată, să ajute la dezvoltarea mediului de afaceri.

Primii colegi s-au alăturat deja proiectelor VEO administrative, contabile, de recrutare şi IT cu ocazia deschiderii sediului din Tunisia, însă căutările continuă, pentru că suntem în permanentă dezvoltare. 

În continuare ne dorim creșterea biroului VEO din Sousse, ca parte a succesului companiei.

News Archive

Great minds should stay together

07 Mar, 2019

VEO… pentru că cine se-asemănă, se adună!

5 este numărul norocos pentru VEO! Avem deja 5 piloni pe care ne bazăm și pe care îi regăsim în toți membrii echipelor VEO: cele 5 valori! Acum avem și 5 personaje care se identifică cu echipele VEO și cu cele mai importante trăsături pe care le avem în comun. Pentru că noi chiar credem că „Cine se-aseamănă se adună!”, faceți cunoștință cu Echipa Great Minds of VEO!

Știm că am adunat în echipele nostre doar oameni și caractere remarcabile. Cei care ni s-au alăturat cu bucurie în VEO au găsit aici un mediu GROZAV (GREAT) de lucru și propice dezvoltării personale.ASTRONAUTUL este cel caracterizat constant de „grozăvii”! Ceea ce îndrăznește el și ceea ce reușește să cucerească este mai mult decât ar putea spera un om obișnuit. În plus, el împărtășește mereu din cunoștințele lui cu restul lumii!

OMUL DE ȘTIINȚĂ este într-un proces de perfecționare continua, mereu curios și doritor să descopere mai multe! Munca lui este construită pe rezultate exacte, dar și pe gândire logică și găsirea de legături cu noi înțelesuri. În VEO apreciem GÂNDIREA (MINDS) și curiozitatea care generează noi legături. Scopul este potențarea rezultatelor positive pentru clienții noștri prin dezvoltarea abilităților membrilor echipei. Este formula de success pe care o aplicăm deja de peste 12 ani și funcționează cu rezultate fascinante!

Autodepășirea și competitivitatea merg mână în mână cu adaptabilitatea și flexibilitatea. Mixul acesta de atribute este specific EXPLORATORULUI, însă îl întâlnim des în echipele VEO. Căutând și explorând împreună (TOGETHER) reușim să avem descoperiri care ne entuziasmează și mai mult.

Îi apreciem pe cei care lucrează consecvent pentru a atinge performanța în și prin echipele lor. Suntem într-o căutare continua de oameni muncitori și perseverenți care să ni se alăture.

Sperăm că v-ați recunoscut în personajele de mai sus! Dacă nu, cu siguranță sunteți cele două profile unice și deosebite care completează echipa VEO de oameni remarcabili!

… pentru că „cine se-aseamănă, se adună!”.

One step closer to your awesome job